banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow Čarobni svet prazničnih aranžmajev v kranjskih rovih
Čarobni svet prazničnih aranžmajev v kranjskih rovih E-pošta
torek, 18. november 2008
kranj_kranjski_rovi1.jpg
V nedeljo, 23. novembra, bodo rove pod starim Kranjem spremenili v čarobni svet prazničnih aranžmajev. Obiskovalci si bodo lahko med 9. in 19. uro brezplačno ogledali pestro paleto adventnih venčkov in aranžmajev, ki jih bodo v skladu z letošnjimi smernicami oblikovali in predstavili kranjski cvetličarji.
 
"Na prodajni razstavi bodo svoje izdelke predstavili Art cvetličarna, Cvetličarna Bambus, Cvetličarna Rož-car, Cvetličarna Vijolica ter Trgovina in cvetličarna Pr' Krnc," so sporočili iz Zavoda za turizem Kranj.

Obiskovalcem rovov bodo v nedeljo svoje rokodelske in oblikovalske spretnosti predstavili oblikovalci stekla Helena Štajn, Marjan Česen in Branko Mirt ter oblikovalka glinenih izdelkov Barba Štembergar Zupan. Vhod v rove pod starih Kranjem je na Jelenovem klancu, kjer je cesta zelo prometna, zato v Zavodu za turizem Kranj priporočajo, da do vhoda dostopate iz starega mestnega jedra preko Reginčeve ulice ali iz sejmišča, kjer lahko tudi parkirate svoj avtomobil. (B. D., foto: arhiv GTV)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates