banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow Tribuno Hribček bo zgradilo Cestno podjetje Kranj
Tribuno Hribček bo zgradilo Cestno podjetje Kranj E-pošta
četrtek, 20. november 2008
kranj_tribune_hribcek4.jpg
Mestna občina Kranj je septembra letos objavila javni razpis za gradnjo novega športnega objekta, tribune Hribček. Od štirih prijavljenih izvajalcev gradbeno–obrtniških in izvajalskih del so po postopkih s pogajanji izbrali najugodnejšega ponudnika in oddali javno naročilo Cestnemu podjetju Kranj.

"Pogodbeno dogovorjena dela bo izvajalec izvršil na podlag ponudbe in po PZI projektni dokumentaciji, ki jo je izdelalo podjetje N-projekt, d.o.o., po predhodno potrjenih vzorcih za vse vgrajene materiale, sanitarne elemente in armature s strani projektanta," so sporočili iz Mestne občine Kranj.

Ta je gradbeno dovoljenje pridobila 7. julija letos, zato bo objekt zgrajen v skladu s gradbeno pogodbo, ki so jo podpisali danes v prostorih občine.

kranj_tribune_hribcek2.jpgkranj_tribune_hribcek3.jpgkranj_tribune_hribcek5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Z zgrajeno športno-rekreacijsko infrastrukturo se pričakuje povečanje atraktivnosti Športnega centra Kranj, investicija v višini 1.284.000 EUR pa pomeni neposreden vpliv na razvoj programov za športno rekreacijo, kot tudi na kakovostnejšo organizacijo športno rekreacijskih prireditev. "Rekreativno–športna javnost bo na enem mestu pridobila 600 m2 pokritih površin ter tudi stojišča za gledalce s pogledom na glavno in pomožno nogometno igrišče," so zapisali v sporočilu za javnost. Projekt bo zaključen predvidoma v prvi polovici leta 2009 in bo predan v upravljanje Zavodu za šport Kranj.
(B. D., foto: Mestna občina Kranj)

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates