banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 1. aprila 2012 (307. oddaja)
V sedmih dneh, 1. aprila 2012 (307. oddaja) E-pošta
nedelja, 01. april 2012
Radovljiški občinski svet je na sredini redni seji med drugim potrdil zaključni račun občinskega proračuna za leto 2011. Račun kaže približno 94-odstotno realizacijo načrtovanih prihodkov.

Minuli teden si bomo zapomnili po požaru, ki je v ponedeljek izbruhnil v gozdu nad Jesenicami. Ogenj je v noči na torek znova vzplamtel, z njim pa se je spopadlo več deset jeseniških gasilcev.

V Prešernovem gledališču so v torek zvečer slavnostno odprli že 42. teden slovenske drame, ki je letos sovpadel s svetovnim dnevom gledališča in bo ta dan zaznamoval tudi v prihodnjih letih.

V sredo je v avli Mestne občine Kranj potekala tradicionalna svečana podelitev športnih priznanj za leto 2011. Predstavniki občine so letos podelili kar 30 velikih plaket, 18 malih in 76 športnih znakov.

Na progi Žeton na Krvavcu je prejšnjo nedeljo potekal 2. županov veleslalom, ki so se ga udeležili nekateri gorenjski župani, številni rekreativni smučarji in drugi ljubitelji smučanja.

V jedilnici Doma upokojencev v Kranju je bilo v sredo zelo veselo. Tamkajšnji stanovalci in osebje so skupaj s kranjskim županom Mohorjem Bogatajem proslavili 100. rojstni dan Rozalije Kosmač. Poleg nje so v domu trenutno še štirje stanovalci, ki so že dočakali ta častitljiv življenjski jubilej.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates