banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow V sedmih dneh, 8. julija 2012 (320. oddaja)
V sedmih dneh, 8. julija 2012 (320. oddaja) E-pošta
nedelja, 08. julij 2012
Na Hrušici so prejšnji konec tedna slovesno počastili dan državnosti in 21. obletnico umika pripadnikov jugoslovanske armade in zvezne milice z mejnega platoja Karavanke. V kulturnem programu so nastopili Veteranski pevski zbor pod vodstvom Franceta Podjeda, Kvintet za 5 iz Kulturnega društva Vintgar in Pihalni orkester Jesenice - Kranjska Gora.

Na Loškem gradu so prejšnjo soboto slovesno proslavili praznik občine Škofja Loka. V kulturnem programu je nastopil Trio Quartet z violinistko Anjo Bukovec in orkestrom, tamkajšnji župan mag. Miha Ješe pa je tudi letos podelil priznanja najzaslužnejšim občanom.

V občini Radovljica so postavili pomemben mejnik pri oskrbi s pitno vodo. Z izgradnjo zadnjega dela vodovoda Podgora so vsi občani dobili možnost priključitve na javni vodovod. Naša ekipa je v četrtek spremljala simbolično predajo vodovoda pred cerkvijo sv. Lucije v Zadnji vasi.

Minuli torek so v Galeriji Šivčeva hiša v Radovljici odprli razstavo likovnih del akademskega slikarja Franca Vozlja iz Kranja. V spremljevalnem programu sta  pred številnimi obiskovalci nastopili dramska igralka Alenka Bole Vrabec in violistka Maša Hribernik.

Akademski vaterpolski klub Triglav Kranj, ki je letos praznoval 66-letnico, je najuspešnejši tovrstni klub v Sloveniji. Največji uspeh, dvakratni naslov sredozemskega prvaka, so osvojili leta 1999 v Kranju in leta 2000 v Splitu.  Na minulem državnem prvenstvu v vaterpolu so si prislužili kar pet naslovov državnih prvakov. 

Kranjčanka Sabina Lekše je v torek praznovala 100. rojstni dan. Ob častitljivem jubileju ji je čestital tudi kranjski podžupan mag. Janez Frelih, na domu slavljenke pa je bilo zelo veselo, saj so jo obiskali tudi njeni vnuki in celo dve pravnukinji.

Podjetje Mik iz Celja je prejšnji konec tedna razveselilo 95 otrok iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Mlade so odpeljali na šestdnevne počitnice v Baško na Krk, kjer so se zabavali ob številnih aktivnostih.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates