banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Tržič arrow FOTO: Tržiške poletne prireditve - pridite in poglejte!
FOTO: Tržiške poletne prireditve - pridite in poglejte! E-pošta
četrtek, 02. avgust 2012
V avgustu se nadaljujejo Tržiške poletne prireditve, ki ob koncertih in druženju prinašajo priložnost za sprostitev. Že jutri zvečer bo v Kulturnem centru Tržič nastopil priznani operni basbaritonist Juan Vasle. Naslednji konec tedna bodo sledile tradicionalne, že XIV. Igre veselja in smeha, na katerih se bodo v zabavnih športnih igrah med seboj pomerile ekipe tržiških društev in gorenjskih občin. 

trzic_juan_vasle.jpgtrzic_igre_veselja_in_smeha.jpg
 
Basbaritonist Juan Vasle (foto: Opera in balet Ljubljana)
ter Igre veselja in smeha v Tržiču 
(foto: Matej Slabe). 



»Sledil bo koncert godalnega kvarteta Podokničarji, ki nam je v spominu ostal  po nastopu v prvi sezoni šova Slovenija ima talent. Predzadnji avgustovski vikend v Tržič prihaja Moped show v živo, legendarna radijska oddaja z nepogrešljivo Simono H2O, Romanom Končarjem, Miranom Juvanom in seveda nenadomestljivim Tonetom Fornezzijem - Tofom. Na zadnji od večernih prireditev pa se bomo nasmejali komediji Vinka Möderndorferja Na kmetih, v izvedbi domačega Kulturno-umetniškega društva Lom pod Storžičem,« je povedala Petra Hladnik iz Urada za gospodarstvo in družbene dejavnosti Občine Tržič.

Otroke bodo ob sobotnih dopoldnevih razveseljevale otroške matineje. Prvi jih bodo obiskali Gusarji v izvedbi družinskega gledališča Kolenc, sledijo pa še ustvarjalna delavnica z morsko tematiko, Zgodba o izgubljeni dudi z Melito Osojnik ter Čebelica Debelica, ki jo bodo med otroke prinesli člani Gledališča Ku-kuc. 
 
moped_show_v_zivo.jpgtrzic_gusarji_gledalisce_kolenc.jpg
 
Moped show
v živo
(foto: SiOL) 
in otroška predstava Gusarji 
(foto: Družinsko gledališče Kolenc).
 

     
»Z izjemo Iger veselja in smeha ter ustvarjalnih delavnic bodo prireditve tudi v avgustu gostovale v Kulturnem centru Tržič, za nekatere bo treba odšteti nekaj evrov vstopnine. Za vse otroške prireditve pa je vstop brezplačen,« je še sporočila Petra Hladnik.
 
Informacije o prireditvah in vstopnice za dogodke z vstopnino lahko dobite v pisarni Turistično-promocijskega in informacijskega centra Tržič na Trgu svobode 18, na telefonskih številkah 04/ 59 71 536 in 051/ 627 057 ali po elektronski pošti E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript V Tržiču v vročih poletnih dneh še vedno velja slogan »Za vsakogar nekaj: pridite in poglejte!« 

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates