banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Radovljica arrow FOTO: Slovesna podelitev priznanj radovljiškim nagrajencem
FOTO: Slovesna podelitev priznanj radovljiškim nagrajencem E-pošta
ponedeljek, 06. avgust 2012
V Radovljiški graščini so v petek slovesno proslavili letošnji občinski praznik, na katerem so podelili priznanja občinskim nagrajencem. Župan Ciril Globočnik je v svojem nagovoru čestital za praznik in poudaril, da v času vse bolj omejenih resursov učinke lahko dosegamo le s sodelovanjem in združevanjem naših potencialov.

radovljica_obcinski_nagrajenci_2012.jpg

Letošnji prejemniki priznanj Občine Radovljica z županom Cirilom Globočnikom (foto: Občina Radovljica). 



Plakete Občine Radovljica so prejeli CUDV Radovljica ob 60-letnici delovanja, alpinist Nejc Marčič, dobitnik zlatega cepina, in rejnica Stanka Skumavec, plaketi Antona Tomaža Linharta pa kipar Stane Kolman in Ženski pevski zbor Almira ob 30-letnici delovanja. 


Po županovem sklepu je medaljo Občine Radovljica prejel član Prostovoljnega gasilskega društva Lancovo Vladimir Serajnik, pečate pa Tomaž Čufer, lastnik podjetja Humko, veslač Sadik Mujkić, Lado Eržen za dolgoletno javno delo v Radovljici, Blaž Bole za pobudo za prostovoljno akcijo označevanja kolesarskih poti v občini, Center za socialno delo Radovljica ob 30-letnici delovanja, češka Občina Ivančice, ki je pobratena z radovljiško, ob 800-letnici prve omembe Ivančic in nenazadnje občinski svetnik Avguštin Mencinger za prostovoljno javno delo. (K. M.)

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates