banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Radovljica arrow Prvi Linhartov turnir v ulični košarki
Prvi Linhartov turnir v ulični košarki E-pošta
torek, 14. avgust 2012
radovljica_ulicna_kosarka.jpg
V Radovljici bo v soboto, 18. avgusta 2012, potekal edinstven turnir ulične košarke. Več kot 80 igralcev, razporejenih v 16 ekip iz celotne regije, se bo potilo na profesionalnem igrišču v starem mestnem jedru.

Tekmovanje z začetkom ob 9. uri bo potekalo po turnirskem sistemu, odločilni boji pa bodo sledili pod reflektorji v poznih popoldanskih in večernih urah. »Z glavnim pokroviteljem turnirja bomo poskrbeli za bogat nagradni sklad za najboljše ekipe in praktične nagrade za vse udeležence. Atraktivnost bosta dopolnjevali tekmovanji v zabijanju in metanju trojk. Celodnevno košarkarsko akcijo bomo zaključili v gostilni Grajski pub s podelitvijo nagrad sodelujočim ter koncertom Dagija (ex da Phenomena) na bassu in DJ-ja El Diabla nam je sporočil organizator Domen Uršič.

Zaradi pričakovanega lepega vremena in vročine bodo turnir prekinili med 12. in 15. uro. Ta čas bodo igralci in navijači lahko preživeli na različne načine. »V hladnem gostinskem vrtu Gostilne Avguštin bodo lahko pojedli kosilo po zelo ugodni ceni ali pa se odpravili na radovljiški bazen, kjer bodo zagotovili cenejše vstopnice. Ostali, ki še niso imeli možnosti spoznati bogate zgodovine mesta Radovljice, pa se bodo lahko odpravili na 45-minutni brezplačen ogled, ki ga organizira Turizem Radovljica,« je pojasnil Uršič.

Najmlajšim bodo omogočili spoznavanje osnov košarke in prikazali zanimive igrice, zato lahko vsi s seboj pripeljejo svoje otroke, nečake, nečakinje, bratce, sestrice ... Več informacij o dogodku boste našli na družabnem omrežju Facebook. (J. N.)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates