banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Šport arrow V sedmih dneh, 11. novembra 2012 (333. oddaja)
V sedmih dneh, 11. novembra 2012 (333. oddaja) E-pošta
nedelja, 11. november 2012
V sejni dvorani Občine Radovljica je preteklo sredo potekala 19. redna seja občinskega sveta. Na njej so med drugim razpravljali o osnutku proračuna za leti 2013 in 2014.

Na sredini seji v Radovljici so razpravljali tudi o predvidenem občinskem zadolževanju, primernosti sprejemanja proračuna za leto 2014 glede na nestabilnost virov financiranja, obsegu proračunskih sredstev ter o projektu nove knjižnice.

Jeseniški občinski svet je na pretekli redni seji med drugim razpravljal o akcijskem programu varovanja okolja. Svetniki so tudi iskali rešitve ogrevanja in preverili trenutne aktivnosti na Hrenovici.  

V Kulturnem centru Tržič so pred dnevi obeležili pol stoletja obstoja tamkajšnje Zveze kulturnih organizacij. Na slovesnosti so podelili Kurnikove nagrade in jubilejna priznanja, ob pomembni obletnici pa sta tudi izšli dve knjigi. 

V galeriji Fotokluba Jesenice v Mercatorjevem centru na Jesenicah so prejšnji konec tedna slovesno odprli klubsko razstavo barvnih fotografij 2012. Dela bodo na ogled do 6. decembra letos.

V šenčurskem muzeju so v torek slavnostno odprli razstavo avtorice Zlatice Becci. Slikarska razstava z naslovom Mavrične barve je polna živih barv, nenavadnih dodatkov in zanimivih zgodb, obiskovalce popelje v drug svet, ki je našim očem neznan in neviden.

V Sebenjah se je z izgradnjo prve skakalnice pred dobrimi 45 leti začel razmah skakalnega športa. Danes za vadbo in tekmovanja smučarjev skakalcev uporabljajo kar pet skakalnic, od 50- do 10-metrske za najmlajše skakalne upe.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates