banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Šport arrow V sedmih dneh, 16. decembra 2012 (338. oddaja)
V sedmih dneh, 16. decembra 2012 (338. oddaja) E-pošta
nedelja, 16. december 2012
V občini Tržič so v sredo proslavili občinski praznik. Tudi letos so ga počastili s slavnostno akademijo, ki so jo že prejšnjo soboto pripravili v Kulturnem centru v Tržiču. Župan mag. Borut Sajovic je podelil priznanja Občine Tržič posameznikom, ki so v iztekajočem se letu pustili pečat v tamkajšnjem okolju in tudi izven občinskih meja.

S proslavo v Linhartovi dvorani so v ponedeljek zvečer proslavili praznik občine Radovljica. Župan Ciril Globočnik je letošnjim občinskim nagrajencem izročil priznanja z besedami, da s svojim delovanjem in dejavnostjo pomembno prispevajo v dobrobit in h kakovosti življenja v občini. To ima še dodatno vrednost v času, ko veliko ljudem primanjkuje materialnih dobrin.

Kranjski občinski svetniki so se v sredo sestali na zadnji letošnji seji. Ena od pomembnejših točk je bila brez dvoma druga obravnava odloka o proračunu Mestne občine Kranj za leto 2013, okrog katerega se je razvnela vroča razprava med koalicijo in opozicijo.

Družba Marmor Hotavlje si je v več kot 60-letni zgodovini utrdila status naprednega kamnoseškega podjetja. Minister za gospodarstvo in tehnologijo mag. Radovan Žerjav je sredi tedna v omenjeni družbi slovesno predal v uporabo nov stroj za rezanje z vodnim curkom.

Člani kranjske organizacije Društva izgnancev Slovenije so se prejšnji konec tedna sestali na vsakoletnem občnem zboru v sejni dvorani Mestne občine Kranj. Tudi tokrat so se seznanili z opravljenim delom krajevne organizacije in podali svoje predloge.

Le dva dni po praznični okrasitvi kranjskega mestnega jedra so svoje veliko božično-novoletno drevo postavili tudi v središču Šenčurja. Letošnjo jelko so podarili krajani Visokega.

Hokejsko društvo Mladi Jesenice je v avli Splošne bolnišnice Jesenice izvedlo dobrodelno akcijo, v kateri so zbirali igrače. Namenili so jih malim pacientom, ki se zdravijo na pediatričnem oddelku.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates