banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow Župani podprli gradnjo železnice mimo letališča
Župani podprli gradnjo železnice mimo letališča E-pošta
petek, 13. februar 2009
brnik_letaliscejozetapucnika.jpg
Danes se je na 13. seji sestal Svet gorenjske regije, ki ga sestavlja osemnajst županov. Svetniki so izrazili podporo gradnji železniške proge v sklopu 10. železniškega koridorja mimo Letališča Jožeta Pučnika na Brniku. Obravnavali so tudi predlog sestave novega Regionalnega razvojnega sveta Gorenjske, o projektih Univerza na Gorenjskem in Sonaravni razvoj turizma bodo podrobneje govorili na naslednji seji.

"Prisotni župani so potrdili nadaljnje izvajanje programa dela na področju regionalnega marketinga, čigar aktivnosti pod okriljem akcije Gorenjska - gremo gor prehajajo v tretje leto delovanja", so sporočili iz Regionalne razvojne agencije Gorenjske.
 
Z marketinškimi aktivnostmi, ki jih izvaja agencija ob podpori gorenjskih občin, širijo v Regionalnem razvojnem programu Gorenjske 2007-2013 začrtane razvojne ambicije in podpirajo občine ter druge ključne akterje v regiji pri njihovih razvojnih prizadevanjih. Hkrati z akcijo Gorenjska - gremo gor, katere znak in slogan postajata med Gorenjci vse bolj prepoznavna, želijo krepiti tudi regijsko zavest in podpreti vse, ki si prizadevajo za hitrejši razvoj Gorenjske. (B. D., foto: Aerodrom Ljubljana)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates