banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Radovljica arrow Leščani bodo dobili novo nogometno igrišče
Leščani bodo dobili novo nogometno igrišče E-pošta
sreda, 16. julij 2014
Lesce_pogodba_igrisce_2.jpg
Radovljiški župan Ciril Globočnik in direktor podjetja Elan Inventa Miloš Šter sta podpisala pogodbo za ureditev nogometnega igrišča z umetno travo v Nogometnem centru v Lescah. 

»Novo nogometno igrišče z umetno travo bo manjših dimenzij in bo urejeno na zdaj neugledni zelenici med obstoječima nogometnima igriščema z naravno travo, razveselili pa se ga bodo predvsem mladi nogometaši, ki jim zaradi njihove številčnosti stalno primanjkuje prostora za trening,« so sporočili z Občine Radovljica. »Novo igrišče bo prispevalo tudi k bolj urejeni podobi Nogometnega centra Lesce, katerega naravni igrišči kot odlično pripravljeno podlago za trening izbirajo vedno bolj ugledna, tudi svetovno znana nogometna moštva,« so še zapisali v sporočilu za javnost.

Občina je s projektom uspešno kandidirala na javnem razpisu za sofinanciranje gradnje športnih objektov v letih 2014, 2015 in 2016. Vrednost del znaša dobrih 65.000 evrov, Fundacija za šport pa bo prispevala pomemben del sredstev. Na podlagi javnega naročila izbrani izvajalec bo z izvedbo del začel takoj, dela pa naj bi bila predvidoma končana sredi septembra. (B. K., foto: Občina Radovljica)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates